سحنرانی دکتر بهروز میرزا و پیام اختصاصی دکتر رنه کارسون رئیس جامعه جهانی دامپزشکی برای کنگره ملی طب حیوانات همراه

۲۰ مهر ۱۳۹۴ | ۱۱:۰۹ کد : ۴۰۸ اخبار دانشگاه

پیام اختصاصی دکتر رنه کارسون رئیس جامعه جهانی دامپزشکی  برای کنگره ملی طب حیوانات همراه:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کنگره ملی طب حیوانات همراه – اسب، حیوانات خانگی، حیوانات اگزوتیک و پرنده های زینتی با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور، رئیس جامعه دامپزشکان کشور، رئیس سازمان دامپزشکی استان تهران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمعی از مسئولین استانی و کشوری و با حضور دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

در این کنگره ملی که طی 3 روز و در 15 پانل تخصصی و کارگاه های تخصصی در صبح و عصر برگزار می‌شود دکتر بهروز میرزا ضمن تبریک 14 مهرماه به عنوان روز دامپزشک و خیرمقدم به حاضرین طی سخنانی به جایگاه ویژه رشته دامپزشکی در زمینه های علمی، اجتماعی و سلامت جامعه به ارائه آماری از تعداد دانشجویان و پذیرفته شدگان رشته دامپزشکی واحد کرج پرداخت. وی در سخنان خود گفت: در حال حاضر 46 رشته دکترای تخصصی در واحد کرج دایر می‌باشد که 4 رشته آن مربوط به دامپزشکی است که در گرایش های انگل شناسی دامپزشکی، دستیاری بهداشت و بیماری های طیور، دستیاری مامایی و بیماری های تولید مثل دام و جراحی دامپزشکی به جذب دانشجو و تربیت متخصص برای خدمت به جامعه ایران اسلامی مشغول است.

وی افزود: براساس آخرین گزارش رتبه‌بندی کشورها در پایگاه علمی سایماکو، رشته دامپزشکی بعد از رشته شیمی دومین رشته تولید کننده علم در کشور است.

وی با اشاره به جایگاه ایران در جهان و منطقه گفت: در حال حاضر ایران در همه شاخه‌های علوم رتبه 17جهان می باشد و در منطقه نیز با کسب رتبه اول، حتی جلوتر از برخی کشورهای اروپایی قرار دارد.

در پایان دکتر میرزا اظهار امیدواری کردند که در پایان کنگره شاهد ارتقاء توانمندی‌های فعالان عرصه دامپزشکی بویژه دانشجویان عزیز این رشته باشیم.

همچنین دکتر پیام محبی رئیس هیأت مدیره جامعه دامپزشکان کشور با تشکر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برای برگزاری چنین کنگره ای با ذکر پیشینه حضور اسب در تاریخ و تمدن بشر، بویژه ایران به بیان نقش اسب در جامعه صنعتی و دامپزشکی امروز پرداخت.

وی در ادامه اظهار امیدواری کرد: جامعه دامپزشکی کشور به سمتی پیش برود که جایگاه واقعی خود را در جامعه درمانی کشور بدست آورد.

دکتر محبی این کنگره را مطلع و آغاز یک ارتباط مناسب و همکاری خوب بین دانشگاه و جامعه دامپزشکی کشور دانست و توصیه هایی برای دانشجویان این رشته به منظور ارتباط با صنف دامپزشکی و رعایت شرایط و ضوابط صنفی عنوان کرد.

در بخش دیگری از این کنگره دکتر صفری رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور پیرامون اهمیت حرفه دامپزشکی در ارتقا و کمک به بهبود جامعه سلامت محور سخن گفت و تصریح کرد: آینده دامپزشکی کشور بر 4 محور سلامت، تحقیق و پژوهش، اقتصاد سلامت محور و حیوانات همراه استوار است.

وی ضمن تاکید بر اهمیت سلامت غذا و نقش دامپزشکی  در دو محور سلامت و تحقیق و پژوهش گفت: در محور سوم که اقتصاد سلامت محور است می بایستی بر تربیت دامپزشک مدیر و اقتصاددان هم اهتمام ورزید چرا که مدیریت سلامت نیز در کنار تولید حیوانات اقتصادی مطرح است.

دکتر صفری در حوزه حیوانات همراه گفت: این حوزه بسیار مهم است و در تامین اشتغال دامپزشکان، کمک به تقویت سلامت جامعه و اقتصاد بزرگ تربیت حیوانات همراه دخیل است.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ضمن ابراز خرسندی از برگزاری دو کنگره مهم ملی سلامت غذا و طب حیوانات همراه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج این امر را ناشی از پویایی دانشکده دامپزشکی این دانشگاه دانست و گفت: انتظار می رود با تکرار این کنگره ها در حوزه آموزش نیز با ارتقاء مهارت های کاربردی پیشرفت حاصل شود.

در مراسم افتتاحیه این کنگره همچنین پیام اختصاصی دکتر رنه کارسون رئیس جامعه جهانی دامپزشکی نیز که به نمایندگی بیش از پانصدهزار دامپزشک سراسر دنیا ارسال شده بود توسط دکتر فریبرز معیر رئیس کمیته دامپزشکی فدراسیون سوارکاری و دبیر اجرایی کنگره قرائت شد.

در بخش هایی از این پیام آمده بود:  به نمایندگی از بیش از 500 هزار دامپزشک عضو جامعه جهانی دامپزشکی از جامعه دامپزشکی ایران و دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرج به واسطه برنامه ریزی این کنگره کمال تشکر را دارم.

خانم رنه کارسون در متن پیام خود ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین کنگره هایی در ایران چنین عنوان کرده است: من شخصا از جامعه دامپزشکی ایران برای مشارکت و همکاری بیشتر با جامعه دامپزشکی جهان دعوت می کنم.

همچنین در این پیام آمده است: جامعه جهانی دامپزشکی حمایت خود را از آموزش‌های مداوم و چنین کنگره‌هایی اعلام می دارد.

دکتر مهران فرهودی مقدم رئیس کمیته هیأت علمی کنگره نیز با بیان گزارشی از نحوه و روند شکل گیری کنگره مذکور گفت: بیش از 190 عنوان مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که مقالات مذکور در محورهای گوناگون دسته بندی و بررسی شد. از این مقالات در محور اسب: 47 مقاله، دامهای کوچک (سگ و گربه): 60 مقاله و در محور حیوانات اگزوتیک و پرندگان زینتی: 93 مقاله بررسی شد که 21 مقاله به صورت سخنرانی و135 مقاله به صورت پوستر ارائه شد و  34 مقاله نیز از نظر کمیته تخصصی داوران مردود شناخته شد.