با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

از اساتید و دانشجویان مروج و مبلغ عفاف و حجاب تقدیر شد

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۵۱ کد : ۴۱۴۲ اطلاعیه ها

طی مراسمی با حضور حجتالاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با رعایت پروتکل های بهداشتی از اساتید و دانشجویان مروج و مبلغ عفاف و حجاب تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ در این مراسم حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بیان داشت: مسئله حجاب بعنوان یکی از ارکان اصلی حفظ عفت عمومی در جامعه است که این مسئله بعنوان یکی از موضوعات کلیدی و منویات دین در نظام نتوانسته است فرهنگ سازی کافی و وافی را داشته باشد که امیدواریم در آینده بتوان تلاش بیشتری در این خصوص انجام داد .

در ادامه این مراسم به منظور ترویج و توسعه ی فرهنگ عفاف و حجاب و با برنامه ریزی بعمل آمده ۶ نفر از دانشجویان مروج و مُبلغ فرهنگ عفاف و حجاب با اهداء لوح  و هدیه مورد تقدیر قرار گرفتند    .