در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج امضاء شد

تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و دادگستری کل استان البرز

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴ کد : ۴۱۵۳ اطلاعیه ها

در راستای ارتقای سطح همکاری های علمی ـ پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با نهادها وسازمان های دولتی و غیر انتفاعی کشور،  تفاهم­نامه ای فی ما بین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و دادگستری کل استان البرز امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ تفاهم نامه ای فی مابین دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و آقای حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز به امضا رسید.

در این تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با همکاری دادگستری کل استان البرز در زمینه ایجاد همکاری های مشترک آموزشی، علمی و پژوهشی و فرهنگی. می پردازد.

همچنین اجرای پروژه های تحقیقاتی اداره کل با همکاری اساتید و دانشجویان دانشگاه.تدوین طرحهای پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی براساس اولویت های اعلام شده از طرف اداره کل با نگاه حمایتی، تعامل و همفکری در زمینه حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی، برگزاری سلسله سخنرانی، سمینارها و همایش های مشترک، برگزاری نمایشگاههای مشترک علمی و فرهنگی. برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت در قالب کارگاه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهت پرسنل طرفین. نشر و چاپ تحقیقات علمی مشترک، از دیگر اهداف مورد نظر در امضای این تفاهم نامه بود.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با تایید این خبر گفت: در طی مدت همکاری دانشگاه با دادگستری کل استان ، نمایندگانی از سوی طرفین جهت پیگیری مفاد تفاهم نامه و قراردادهای فی مابین معرفی می شوند و برحسب ضرورت، با شرکت در جلسات مشترک هماهنگی ها و برنامه ریزی های لازم را انجام می دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هزینه های اجرایی طرح های پژوهشی با پیشنهاد یکی از طرفین همکاری و موافقت طرف دیگر و بر مبنای توافقات مشترک طی قرارداد جداگانه ای صورت می گیرد در طرح هایی که هزینه آنها به صورت مشترک تأمین می شود طرفین موظف به تأمین حق الزحمه پرسنلی، پرسنل خودشان هستند. حق الزحمه افراد و یا متخصصینی که خارج از دانشگاه یا اداره کل بکار گرفته می شوند از محل بودجه طرح ها طبق بخشنامه های طرح پژوهشی تأمین خواهد شد و سهم طرفین مشخص خواهد شد و طرح هایی که یکی از طرفین کلیه هزینه ها را پوشش می دهد، می بایست کلیه هزینه های پرسنلی را نیز تأمین نماید.

دکتر برهانی فر تصریح کرد: در صورتی که اجرای طرح های موضوع این تفاهم نامه منجر به تولید دانش شود نتایج حاصل از آن به طرفین تفاهم نامه تعلق خواهد گرفت.

لازم به ذکر است دکتر حسین اعظمی معاون منابع انسانی دادگستری کل استان البرز از طرف آقای حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان در این جلسه حضور داشتند.