توسط مشاور معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی

موافقت اصولی ۳ ماهه ایجاد سرای نوآوری تولیدات کشاورزی و فرآورده های ارگانیک واحد کرج به عمل آمد

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۲ کد : ۴۱۶۷ اطلاعیه ها

دکتر شهاب نوروزیان مشاور معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و مجری سامانه مدیریت فعالیت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد سرای نوآوری تولیدات کشاورزی و فرآورده های ارگانیک واحد کرج موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ دکتر حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا اسلامی واحد کرج با اعلام این خبر بیان داشت: با عنایت به ظرفیت ها و توانمندی های استان البرز با لحاظ مزیت های منطقه ای و استانی، از طرف مشاور معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و مجری سامانه مدیریت فعالیت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی موافقت اصولی 3 ماهه با ایجاد سرای نوآوری تولیدات کشاورزی و فرآورده های ارگانیک واحد کرج موافقت شد.

وی افزود: این سرا باید اطلاعات تجمیع شده خود را به همراه اخذ تاییدیه سه بخش شتابدهی، مرکز رشد و تجاری سازی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری طی بازه زمانی مطروحه به اداره کل سازمان مرکزی گزارش دهد.

دکتر ثابت در ادامه گفت: در این راستا 3 نفر کاندیدای واجد شرایط به عنوان مسئول راه اندازی سرا به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی خواهد شد.