نتایج انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ اعلام شد

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۴۱۸۰ اطلاعیه ها
نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکزسنجش،پذیرش وفارغ التحصیلی، نتایج دوره های کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه  www.azmoon.org  قرار گرفت.
پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از ساعت 10صبح سه شنبه 6 مهر ماه  با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir    و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند. پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.
پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir     دریافت و مطالعه نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش ، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

کانال دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را دنبال کنید