سردار حیدر نیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

وجود روحیه مقاومت در رزمندگان رمز موفقیت در ۸ سال دفاع مقدس بود

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۹ کد : ۴۱۸۷ اخبار تصویری صفحه اول

جلسه شورای واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و سردار حیدر نیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز و جمعی از مسئولین سپاه و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان در هفته دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ سردار حیدر نیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر بیان داشت:جنگ ها و نبردها جزء میراث گرانبهای هر کشوری است که همیشه از آن به نیکی یاد می شود. جنگ به ذاته خوب نیست اما دفاع مشروع همیشه مورد تحسین قرار گرفته است و در ایران اسلامی نیز در 8 سال دفاع مقدس نه تنها در برابر یک کشور بلکه در برابر 2 بلوک شرق و غرب بوده و جوانان ما قهرمانانه در برابر دشمن ایستادگی نمودند و در طول این مدت حتی یک وجب از خاک ایران را به بیگانگان و دشمنان ندادند و این اولین افتخار این دفاع مقدس بود.
سردار حیدر نیا افزود: هرانقلابی برای تحول است که انقلاب ایران بعد از 42 سال هم اکنون اهداف و آرمانهای خود را دنبال می کند و اگر روح مقاومت از هر کشوری گرفته شود آن انقلاب و آن کشور را نابود می کندو تهاجم و تعارض به آن کشور کمتر می شود.
ایشان در خصوص وجود انواع تهدیدی که پیش روی انقلاب است عنوان کرد: سه نوع تهدید سخت، نیمه سخت و نرم وجود دارد که برای خنثی سازی تهدید جنگ سخت دشمن موفق بوده ایم چونکه به اندازه کافی تجهیزات جنگی وجود دارد و در حوزه تهدید نیمه سخت که اغتشاشات و شورش های دشمن بوده و یک بحران اجتماعی ایجاد شد که این انقلاب نیز توانسته در خنثی سازی آن موفق شود اما متاسفانه در حوزه تهدید نرم از قبیل طلاق ، اعتیاد و مواد مخدر و موضوعات فرهنگی و اجتماعی با معضلات زیادی روبرو بوده ایم که می بایست بیشتر تلاش شود .
وی گفت دلیل اینکه انقلاب اسلامی تلاش بیشتری در تهدید جنگ نرم باید از خود بروز دهد این مسئله است که دشمن ناشناخته بوده  و مبارزه با آن بسیار سخت تر است و در مقابله با آن باید به صورت آفندی عمل شود و اساتید دانشگاه را بعنوان افسران جنگ نرم و خواص جامعه معرفی نمود که می توانند روح مقاومت را در بین دانشجویان و نسل ما تقویت نماید که این اساتید جهادی می توانند نسل آینده انقلاب را تربیت نمایند.
دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج نیز در این جلسه با اعلام اینکه دفاع مقدس صرفاً یک لفظ نیست و هر دفاع و هر جنگی مقدس محسوب نمی شود بیان کرد: از جمله ویژگی هایی که عنوان دفاع مقدس را به 8 سال جنگ تحمیلی می دهد و مصداق بارز آن ، خاکریزهایی است که جوانان این مرز و بوم برای دفاع از جان و مال و حریم کشور در آن خون خود را اهدا نمودند . هم اکنون جلوه های جدید دفاع مقدس فضای مجازی است که هم می تواند یک فضای علمی باشد و هم یک فضای معنوی برای دفاع در برابر تهدیدهای نرم دشمنان .
دکتر برهانی فر خاطر نشان کرد: دانشگاهیان توانسته اند با کارهای جهادی که هم جهاد علمی و هم رفع وابستگی از دیگر کشورها بوده بعنوان ثمره انقلاب پای این انقلاب اسلامی بایستند و در تمام شرایط سخت وارد عمل شده و دفاع از کشور خود را از جمله در هنگام وقوع سیل و کمک به سیل زده ها ، تولید و پخش ماسک در زمان کرونا و ایجاد واکسیناسیون خودرویی برای افراد سالخورده و همچنین پایگاه واکسیناسیون در سالن ورزشی جهت واکسیناسیون که در آن روزانه بیش از هزار نفر واکسینه می شود را داشته باشد.

در پایان بمناسبت هفته دفاع مقدس از سردار حیدر نیا با اهدا لوح یادبود تقدیر  بعمل آمد.