در آستانه عید سعید قربان دعای پرفیض عرفه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد

۱۵ مهر ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۱ کد : ۴۲ اطلاعیه ها

در آستانه عید سعید قربان و با حضور جمعی از مسئولین و معاونین دانشگاه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دعای روح بخش عرفه در مسجد پیامبر اعظم(ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

این مراسم معنوی که همزمان با سراسر کشور در ایام عرفه برگزار گردید با استقبال چشمگیری همراه بود.

گفتنی است دعای عرفه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به همت معاونت فرهنگی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این واحد دانشگاهی برپا شد.