خانم دکتر فردوسی در جلسه توجیهی دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۵ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۶ کد : ۴۳ اطلاعیه ها
خانم دکتر فردوسی در جلسه توجیهی دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

با آغاز سال تحصیلی جدید جلسات توجیهی دانشجویان جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سالن اجتماعات مرکزی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر میرزا رئیس و جمعی از مسئولین و معاونین دانشگاه ودر جمع دانشجویان دختر برگزار شد خانم دکتر سیما فردوسی از روانشناسان مطرح کشور طی سخنان مبسوطی برای دانشجویان دختر پذیرفته شده در این دانشگاه، امکان بهره برداری از فضاها، توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را فرصتی قابل توجه و ارزشمند برای دانشجویان دانست و افزود: دانشگاه محلی است که امکانات زیادی را برای انسان فراهم می آورد . یکی از این امکانات فرصت شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آن است. وی ادامه داد: دانشگاه جایی است که انسان می تواند نقاط ضعف خود را شناخته و با بکارگیری تخصص نیروهای موجود در آن در جهت از بین بردن این نقاط ضعف بکوشد.

وی ادامه داد: دانشگاه فقط محل ارتقاء دانش و علم نیست بلکه محل ارتقاء شخصیت، خودشناسی و شناسایی نقاط ضعف و قوت و آموزش مهارت های مهم و ضروری زندگی اجتماعی است.

وی ضعف هایی همچون: ضعف در دقت، ضعف در کلام، ضعف در اعتماد به نفس و ضعف در ایجاد ارتباط درست را از این نقاط ضعف برشمرد و گفت: با مراجعه به مشاورین دانشجویی می‌توان در ارتقاء سلامت روان در کنار کسب موفقیت تحصیلی قدم برداشت.

در این جلسه دکتر فردوسی جوانان را منبع نشاط و خودبرانگیختگی معرفی کرد و اظهار امیدواری کرد بتوانند برای رسیدن به اهداف خود تلاش مثبت انجام دهند و در مباحث آموزشی نیز با برنامه ریزی دقیق با خودمدیریتی تحصیلی از انباشته شدن دروس جلوگیری نموده و خود را برای مدیریت‌های آتی در زندگی و اجتماع آماده نمایند.

دکتر فردوسی ضمن معرفی فضای عاطفی و اجتماعی دانشگاه و بیان تفاوت هایی که با محیط دبیرستان دارد توصیه هایی را برای عدم گرفتاری در مسائل عاطفی به دانشجویان دختر ارائه داد و دل بستگی های شتاب زده در دختران و درگیری در مسائل عاطفی به صورت سطحی را یکی از موانع پیشرفت تحصیلی و زندگی موفق دانشجویی دانست که می بایست مهارت لازم در دانشجو ایجاد شود تا در این مسیر نادرست گرفتار نشود.

همچنین در این جلسات دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با معرفی واحد کرج گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با بیش از 30000 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بزرگترین مجتمع دانشگاهی در استان البرز می باشد که در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور جایگاه مطلوبی را به خود اختصاص داده است. وی اظهار امیدواری کرد دانشجویانی که با تلاش فراوان در این واحد دانشگاهی معتبر پذیرفته شده اند از همین آغاز با همت و تلاش خود برای رسیدن به اهداف خود و خدمت به جامعه تلاش کنند.

گفتنی است در این جلسات دکتر علیرضا شقایق معاون آموزشی و دکتر شجاعی قائم مقام رئیس و معاون دانشجویی واحد کرج و حجت الاسلام والمسلمین محمدی تبار معاون فرهنگی دانشگاه به ترتیب در خصوص مقررات و برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، اخلاقی و مسائل شرعی در دانشگاه توضیحاتی را مطرح نمودند.

نظر شما :