رئیس، معاونین و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج دیدار کردند

۲۴ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۷ کد : ۴۵ اطلاعیه ها

اعضای هیأت رئیسه و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه شهرستان دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین امن ا... فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج گزارش مبسوطی از فعالیت های فرهنگی انجام گرفته در این دانشگاه را ارائه نمود.

همچنین دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوان دبیر هیات امنای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، ضمن ارائه گزارش کلی از فعالیت ها، دستاوردها و موقعیت کنونی واحد کرج و سایر دانشگاه های استان البرز، از حضور دلگرم کننده نماینده ولی فقیه در امور فرهنگی شهرستان کرج و واحد کرج استقبال کرد و تاکید نمود این واحد دانشگاهی همواره آماده بهره گیری حضور روحانیون و علمای امور مذهبی، فرهنگی و اجتماعی بویژه نماینده محترم ولی فقیه و استفاده از  راهنمایی ها و همدلی های ایشان می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی نیز ضمن تبریک انتصاب دکتر بهروز میرزا به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و تقدیر و تشکر اظهار امیدواری کرد با تلاش مسئولین این دانشگاه چهره فرهنگی شهر بیش از پیش درخشان گردد. ایشان همچنین در ادامه توصیه های فرهنگی را به مسئولین واحد کرج ارائه نمود.

در پایان این دیدار حاضرین ضمن معرفی خود برای هرگونه همکاری در امور علمی و فرهنگی با امام جمعه شهرستان کرج اعلام آمادگی کردند.