اطلاعیه امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج فراخوان برگزاری دوره 2 ماهه آموزش زبان انگلیسی در کالج زبان اکسفورد

۱۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۴۲ کد : ۴۶ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند در راستای ارتقاء کیفی سطح زبان دانشجویان دانشگاه، کالج زبان آکسفورد با همکاری معاونت دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری دوره های تفشرده تقویت زبان انگلیسی در شهر آکسفورد نموده است.

هزینه کامل این دوره 2 ماهه 2750 پوند می باشد که شامل دوره آموزشی دو ماهه، اسکان، ترانسفر فرودگاهی و بازدید و سفرهای تفریحی می باشد. لازم به ذکر است هزینه های قید شده شامل هزینه ویزا، بلیط هواپیما و تغذیه نمی باشد.

از علاقه مندان دعوات به عمل می آید حداکثر تا 15 مهرماه جهت ثبت نام با نماینده کالج اکسفورد به شماره 02147352419 و یا امور بین الملل واحد به آدرس intl@kiau.ac.ir  تماس حاصل نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای کالج زبان آکسفورد به آدرس ذیل مراجعه نمایید.

www.oxford-language-college.org.uk