معاون اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۴ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۴ کد : ۴۸ اطلاعیه ها

همایش علمی تخصصی "تبیین سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی" با حضور حمید طهایی استاندار البرز، دکتر بهروز میرزا سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد  .

در این همایش مجید قاسمی معاون اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر توسعه و گسترش اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی آسیب پذیری در نظام اقتصادی را کاهش می دهد و البرز مستعد عملیاتی سازی بخش عمده راهبردهای اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: مظهر مقاومت در اقتصاد مقاومتی درختی است که در مقابل طوفان و بحران ایستادگی کرده و ثبات خود را حفظ می کند و بر اساس نیازهای کشور الگوسازی شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: بندهای اقتصاد مقاومتی بر اساس نیازها و سیاست های کشور پایه ریزی شده و الگویی بومی است.

قاسمی تاکید کرد: مهمترین مسئله در اقتصاد مقاومتی شناخت دقیق از ظرفیت های اقتصادی، تولید و حمایت از آن ها و صرفه جویی در هزینه های عمومی است. معاون اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تمام بخش نظام مالی کشور باید اصلاح و تقویت شود بیان کرد: اقدامات خوبی در بخش تقویت سرمایه بانک ها، شفاف و روان سازی نظارت در بازار و تاکید بر فعالیت‌های دانش بنیان در دستور کار قرار دارد.

وی  افزود: باید از حضور مردم در اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم چراکه هرکجا از حضور مردم در صحنه استفاده شد موفق عمل کردیم. قاسمی گفت: از ویژگی های اقتصاد مقاومتی پویایی و انعطاف پذیری است که با توجه به آن در البرز می توان شاهد توانمندی های بخش های مختلف صنعت و کشاورزی در این استان باشیم.

در این همایش همچنین سید حمیدطهایی استاندار البرز طی سخنانی گفت: ایده خوبی است که تببین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در همه استانها صورت پذیرد، در این راه چارچوب ها و برنامه که باید شفاف باشد تا آگاهانه، عالمانه، با انگیزه و قدرت راه را ادامه دهیم.
مهندس طهایی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی به تعبیر رهبر معظم انقلاب این است که هم روند رو به رشد اقتصادی در کشور محفوظ بماند و هم آسیب پذیری اقتصادی کاهش پیدا کند وبه تعریف دیگر به یک ملت امکان و اجازه می دهد که حتی در وضعیت فشار هم رشد و شکوفایی خودشان را داشته باشند.
استاندار البرز در ادامه با اشاره به فرازهایی از سخنان مقام معظم رهبری در ابلاغیه اقتصاد مقاومتی، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در جهانی که مخاطرات خارج از اختیار ما قرار دارد، در شرایط بحران های مالی، اقتصادی و... با حفظ دستاوردهای کشور در زمینه های مختلف،با تأسی از اصول قانون اساسی، سندچشم انداز 20 ساله اقتصاد، متکی به دانش و عدالت با رویکردهای درون و برون نگر، پویا، پیشرو، الهام بخش از نظام اقتصاد اسلامی امنیت را برای اقتصاد کشور فراهم آورد.

مهندس طهایی تصریح کرد: هر کدام از ما سفیری از جانب دولت هستیم که باید در حوزه کاری خود این .برنامه را در جهت خدمت به جامعه و رونق و رشد به انجام برسانیم

وی با مهم برشمردن نقش مردم در اجرای راهبردهای مقام معظم رهبری تصریح کرد: در نگاه مقام معظم رهبری ، مردم محور اصلی هستند و تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این است که مردم باید محور باشند و همه با هم تلاش خود را در این زمینه بکار ببندیم.

نظر شما :