تقدیر از دانشجویان نخبه و فعالان دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۴ کد : ۴۸۸ اخبار دانشگاه
تقدیر از دانشجویان نخبه و فعالان دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج طی مراسمی با حضور دکتر بهروز میرزا رئیس واحد کرج، حجت الاسلام و المسلمین فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج، ایرانی نژاد معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج و جمعی از معاونین و روسای دانشکده های این دانشگاه و در جمع پرشور دانشجویان از دانشجویان نخبه و فعالان دانشجویی تقدیر شد.

در ابتدای این مراسم دکتر اوحدی رئیس دانشکده حسابداری و مدیریت یکی از نکات مثبت روز دانشجو در واحد کرج را برگزاری مراسم بزرگداشت این روز به تفکیک در دانشکده های مختلف واحد کرج عنوان کرد و به دانشجویان توصیه کرد علاوه بر علم آموزی و کسب دانش به مطالعه در زمینه های اجتماعی و فرهنگی و مذهبی نیز بپردازند. وی گفت: بهتر است علاوه بر کسب اطلاعات اجتماعی به یادگیری قرآن به زبان انگلیسی نیز همت بگمارید تا در بیان مفاهیم آن به خصوص در مقابل بیگانگان نقش موثر و آگاهی دهنده داشته باشید.

حجت الاسلام والمسلمین فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای دانشگاهی استان البرز:

وظیفه امروز دانشجویان این است که در صحنه های اجتماعی فعال و موثر باشند

حجت الاسلام والمسلمین فرید نیز با بیان سخنانی در وظایف جوانان امروز به ویژه دانشجویان گفت: جوانان باید لحظه های زندگی خود را قدر بدانند و بشناسند. وی با اشاره به مکتب 1400 ساله اسلام تصریح کرد: دانشجویان می بایست در صحنه های اجتماعی و حتی سیاسی فعال و تاثیر گذار باشند.

حجت الاسلام والمسلمین فرید با تاکید بر پیچیده بودن شرایط امروز جهان گفت: اگر ما راه های نفوذ دشمنان را نشناسیم نمی توانیم در مقابله با آن پیروز شویم و راه پیشگیری از نفوذ دشمنان را نخواهیم یافت و این فقط با شناخت و ادراک اولیای زندگی حاصل می شود.

وی افزود: اگر تاریخ معاصر را نخوانیم و از آن اگاهی کسب نکنیم چگونه می توانیم نقش خود را در زندگی و جامعه درست ایفا کنیم؟

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج با اشاره به مهجور ماندن کتاب و کتابخوانی در جامعه گفت: اگر مقام معظم رهبری بر یادگیری علوم انسانی تاکید دارند به این دلیل است که شناخت تاریخ غرب مهم است و با این علم می توان مانع استعمار جامعه شد. وی ادامه داد: علم بدون معنویت فایده ای ندارد و رافت و شفقت همه در معنویت تحقق پیدا می کند.

حاج آقا فرید در بخش دیگری از سخنانش در مراسم روز دانشجو این قشر را مورد خطاب قرار داد و گفت: می بایست به وحدت توجه داشته باشیم و از کسانی که قصد ضربه زدن به انسجام ما  را دارند پرهیز کنیم.

وی تصریح کرد: اگر انقلاب اسلامی، 8 سال دفاع مقدس و اتفاقات مختلف سیاسی و اجتماعی که در جامعه ما پیش آمد امروز به نتیجه رسیده است به دلیل موضع انفعال نبوده است بلکه به دلیل آرمانگرایی ما بوده و این همان واقعیتی است که ما را به مقصد می رساند. وی ادامه داد: ما دنبال تکلیف هستیم نه نتیجه ولی باید همه ضعف ها و قوت ها را یکسان مورد توجه قرار داد تا بدانیم قبل از انقلاب چه جایگاهی داشتیم و اکنون در چه جایگاهی قرار داریم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان البرز همچنین توصیه هایی در خصوص کسب بصیرت و عدم تردید در اهداف به دانشجویان ارائه کرد و گفت: انسان بصیر وقتی مطلبی را می شنود به آن فکر می کند و این کار دانشجو در دانشگاه است که در میدان علمی به بحث و پرسش برای رسیدن به بالندگی و رشد بپردازد. وی ادامه داد: کار دشمن ایجاد شک و تردید است و نباید در این دام گرفتار شویم و تردید کنیم.

وی در پایان سخنانش رسالت دانشگاهیان را تولید علم و نوآوری دانست و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: بدون علم و آگاهی نمی توانیم صنعت، اقتصاد و مدیریت را توسعه دهیم و از همه مهمتر استقلال است که دانشجویان باید با دانستن مسائل سیاسی و با شعور سیاسی بدون خط گرفتن از مسائل پیرامون و بصورت مستقل به تحلیل بپردازد.

حجت الاسلام فرید همچنین توجه به بحث قانون مداری و رعایت قانون را از واجبات حرکت های دانشجویی دانست و گفت: قشر دانشگاهی الگوها و عصاره جامعه هستند و جامعه از آن ها تاثیر فراوانی می گیرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کرج با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

حضور پرشور دانشجویان در انتخابات بسیار اثرگذار و تعیین کننده است

مهندس ایرانی فرماندار کرج با مروری کوتاه بر اربعین حسینی امسال گفت: هرچه حرکت دانشجویی داریم از حرکت امام و سالار شهیدان نشأت گرفته است و دیدیم که راهپیمایی اربعین حسینی امسال توسط شیعیان با چه شکوهی برگزار شد و جهان و جهانیان سر تکریم و تعظیم فرود آوردند و با وجود تهدیدهای داعش، مراسم راهپیمایی و زیارت زائرین با امنیت و سلامت برگزار شد.

وی افزود: با توجه به فضا و امکانات جغرافیایی و اجرایی مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج می تواند مرجع بزرگترین و قویترین مراسم مذهبی و فرهنگی شهر باشد.

فرماندار کرج با اشاره به دومین نامه حضرت امام به جوانان غربی گفت: این نامه حرکتی مبتکرانه بود که راه گفتمان با غرب را باز کرد و اثرات و بازخوردهای مثبتی را به همراه داشت.

وی با تقسیم بندی محورهای سخنانش در سه محور دانشجو و انتظاراتی که از دانشجو می رود، حضور دانشجویان در عرصه‌های انتخاباتی و عملکرد دو ساله دولت به تشریح هر یک از این محورها پرداخت.

ایرانی با اشاره به نقش تاثیر گذار دانشجو در جامعه گفت: آغاز حرکت دانشجویی در جامعه ایران را می توان از همان روزهای کودتای 28 مرداد سال 32 دانست و این مبارزات و جنبش های سیاسی و اجتماعی تا سال 57 نیز همچنان ادامه داشت و به تسخیر لانه جاسوسی منجر شد.

وی این حرکت ها را زمینه ساز بیداری در بین کشورهای دیگر نیز دانست و بیداری اسلامی خاور میانه و حتی آفریقا را از اثرات انقلاب اسلامی ایران بیان کرد.

وی به عنوان نماینده دولت در استان البرز با اشاره به نقش و عملکرد دو ساله دولت در جامعه به اثراتی همچون کاهش تورم، آرامش و امنیت منطقه و کاهش تنش در روابط خارجی اشاره کرد وگفت: اختلافی که بین سران اسرائیل بوجود آمده و حتی رقابتی که بر سر ارتباط با ایران بین آمریکا و اروپا پیش آمده است نتیجه دیپلماسی و سیاست خارجی درست و آگاهانه دولت طی این دو سال بوده است.