در سومین جلسه رسمی شورای زنان فرهیخته استان البرز تاکید شد:تکمیل بانک اطلاعاتی بانوان هیأت علمی استان البرز

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۲ کد : ۵۱۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سومین شورای زنان فرهیخته استان البرز با حضور اعضای حقیقی و حقوقی رئیس شورای زنان و سایر اعضا در سالن شهید کولیوند دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد.

در این جلسات که مسئولین و نمایندگان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز حضور داشتند، دکتر زرین‌تاج پرهیزکار به عنوان رییس شورا ضمن تبریک میلاد مبارک حضرت محمد(ص)و خیرمقدم به حاضران از تلاش ها و پیگیری های اعضای شورا در اجرای مصوبات جلسات گذشته قدردانی کرد.

رئیس شورای زنان فرهیخته استان البرز همچنین در خصوص راه اندازی لینک شورای زنان با وب سایت واحد کرج نیز سخن گفت و از اقدامات صورت گرفته در خصوص آماده سازی کارگاه های مصوب شورا، پیگیری تکمیل بانک اطلاعاتی و بررسی پروپوزال طرح های پژوهشی تقدیر کرد.

پرهیزکار با تاکید بر لزوم وجود بانک اطلاعاتی بانوان هیأت علمی در دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز  در بخش دیگری از سخنانش خواستار جدیت واحدهای استان در ارسال اطلاعات مربوط به بانوان هیات علمی، به منظور تکمیل این بانک اطلاعاتی شد .

گفتنی است در این جلسه، در خصوص چگونگی ارائه طرح های پژوهشی و راه اندازی نشریه علمی-پژوهشی پیشنهاداتی توسط اعضا حاضر مطرح شد و در خصوص نحوه عملی شدن آنها و نیل به اهداف شورا تبادل نظر شد.

نظر شما :