دکتر میرزا در نشست هم اندیشی استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی واحد کرج

۱۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۲ کد : ۵۱۹ اخبار دانشگاه
دکتر میرزا در نشست هم اندیشی استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی واحد کرج

دکتر میرزا در نشست هم اندیشی استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی واحد کرج:

اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی البرز و بستر سازی برای جذب دانشجوی خارجی از اولویت هاست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر بهروز میرزا رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و رئیس واحد در جمع استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی واحد کرج حاضر شد و گفت: اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز از اولویت های برنامه ریزی ها در هیأت امنای این استان است .

وی از برنامه ریزی و زمینه سازی برای ارتقای سطح علمی و آموزشی استادان و دانشجویان خبر داد و افزود: با تجهیز آزمایشگاه ها، کارگاه ها و ایجاد شرایط لازم و نیز ارتقاء سطح اساتید، بسترهای لازم جهت جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه فراهم شده است.

وی که در نشست هم اندیشی اساتید دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حضور داشت افزود: رعایت قانون و مقررات باید سرلوحه کار همه استادان، مسئولان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی البرز قرار گیرد.

رئیس واحد کرج با تاکید بر بکارگیری موثر و مفید توان علمی و آموزشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان در اداره هرچه بهتر امور دانشگاه افزود: یکی دیگر از اهداف مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز استفاده از ظرفیت ها و توانایی های علمی و عملی استادان و دانشجویان در جهت کمک به رفع معضلات و مشکلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی این استان است. وی ادامه داد: با مشارکت اعضای هیأت علمی دانشگاه و دانشجویان در اجرای طرح های کلان استان و با رعایت اصل اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از اقتصاد دانش بنیان می توان به این امر دست یافت.

لازم به ذکر است در ادامه این نشست اعضای هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با بیان نقطه نظرات خود،  پیشنهاداتی را در خصوص دستیابی به سطح کیفی و کمی دانشکده اعم از آموزشی و پژوهشی ارائه نمودند.

همچنین نظراتی در خصوص تصحیح هرم اعضاء هیأت علمی، جذب دانشجوی خارجی، توجه به رشته های علوم انسانی، برگزاری نشست ها و کرسی های آزاد اندیشی، برگزاری همایش های ملی و بین المللی و نیز مشارکت در اجرای طرح‌های کلان استان مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز حدود 31 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد.