برگزاری کارگاه روش تشویق فرزندان کارکنان به نماز

۱۳ دی ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۲ کد : ۵۲۲ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه روش تشویق فرزندان کارکنان به نماز

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه کارگاه روش تشویق فرزندان کارکنان به نماز، به همت حوزه معاونت فرهنگی درمحل سالن دفاعیه دانشکده دامپزشکی واحدکرج با حضور مهمان ویژه حجت الاسلام محمد فروتن  مدرس دانشگاه و حوزه علمیه قم وحضور مسئول دفتر نهاد رهبری حجت الاسلام فرید و مسئولین دفاتر فرهنگی دانشگاه درجمع کارکنان برگزارشد.

ابتدای حجت الاسلام انصاری ضمن خیرمقدم به مهمان ویژه ومسئولان ذیربط فرهنگی دانشگاه وجمع حاضر،دررابطه باروش تشویق فرزندان به نماز،به سه اصل اشاره فرمودند: 1-فلسفه عبادت که خدا به انسانها واجب کرده به این دلیل است که از ناپاکی پاک شود و حتی محیطی که انسان درآن زندگی می کند، می تواند انسان را ناپاک کند و با عبادت و نماز خواندن می توان ناپاکی را پاک کرد.2-بهترین عبادت نماز است، نماز ستون دین است، نماز پل ارتباط با خداست، نماز گناهان را پاک می کند،که اگر انسان نمازهای پنجگانه را  اقامه کند گناهان را ازخود پاک می کند.3-همانطورکه انسان به غذای وجود نیاز دارد غذای روح هم باید تامین شود، بنابراین شما پدرها و مادرها هستیدکه باید فرزندانتان را به نمازخواندن وا دارید تا با نمازخواندن پاک بمانند.

حجت الاسلام فروتن مدرس دانشگاه وحوزه علمیه قم نیز ضمن گرامی داشت هفته وحدت به بحث نماز و تشویق فرزند پرداخت، .وی ادامه داد هریک از انسانها با مشکلاتی مواجه اند که همه اینها با نماز خواندن حل می شود. نماز بجز آرامش کاری ، وقت شناسی نیز یاد می دهد. نماز تمرین ادب به فرزندان است ، زیرا طبق 17رکعت نمازی که می خواند به ازای هر رکعت یک دقیقه ادب می آموزد. اگر می خواهیم در جامعه دست درازی به حقوق دیگران نداشته باشیم  باید نماز بخوانیم .مدیران و علما  و هرکسی که قدرت پیدا می کند باید اقامه نمازکند مخصوصا برای فرزندانش، اگر نماز را برای فرزندانش احیا کند فرزند صالح  بار می آورد.

وی ادامه داد فرزندان درسن 5 تا 7 سالگی مقلد هستند، باید در این سن با تقلید به آنان بیاموزیم. در سن7تا12سالگی عاطفی اند باید با عاطفه به آنها درس یاد بدهیم .درسن 12 تا 18 سالگی استدلالی هستند باید با دلیل مسایل نماز را برای فرزندانمان بازگو کنیم. سن 12 تا18سالگی فرزندان بسیار هیجانی هستند، در این سن ویزگی های زیادی دارند از جمله پرخاشگری، ترس، کم تحملی، مسایل جنسی. درسن18 تا 25سالگی عرفانی اند چون می فهمند، با اعتکاف ومسایل عرفانی به آنان  بیاموزیم، بنابراین با توجه به شرایط سنی بینش نماز را به فرزندا نمان  بشناسانیم.