به مناسبت 15 اسفند و روز درختکاری انجام شد:کاشت بیش از 1300 اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و مرکز طالقان

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۵۲ کد : ۵۲۵ اخبار دانشگاه

به مناسبت 15 اسفندماه روز درختکاری، با شعار «یاد سبز شهدا» بیش از 1300 اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و مرکز طالقان کاشته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور دکتر میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و سرپرست واحد کرج،  حجت الاسلام والمسلمین فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ، دکتر یعقوبی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز،و جمعی از معاونین و مدیران اجرایی این واحد دانشگاهی بیش از 500 اصله نهال در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج کاشته شد.
همچنین به همین مناسبت در مرکز طالقان نیز با حضور مسئولین مربوطه 800 اصله نهال کاشته شد.
لازم به ذکر است در حال حاضر واحد کرج با بیش از 120هزار متر مربع فضای سبز در سطح استان البرز، همچون نگین سبزی در دل این استان البرز می درخشد.
گفتنی است از این میزان فضای سبز در حدود 110 هزار متر مربع فضای سبز در داخل مجتمع امیرالمومنین، شامل بیش از 80000 متر مربع چمن و 30000 متر درختکاری و خط کشت است و بالغ بر 10 هزار متر مربع فضای سبز نیز در واحدها و مراکز تابعه در سطح استان می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد ا سلامی استان البرز