پیام دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مناسبت آغاز سال تحصیلی 94-93

۰۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۰:۲۸ کد : ۵۴ اطلاعیه ها

سپاس خداوندی را که نه او را آغازی است و نه پایانی، ازلی است و بی اول ، ابدی است و بی آخر.

بسیار خرسندم که فرصت توفیق خدمت در مکان مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوانی بخش از خانواده عظیم و توانمند دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان کانون تولید و اشاعه‌ی تفکر علمی و توسعه علمی به عنوان یکی از خدمتگزاران عرصه علم و فرهنگ کشور را در اختیار دارم.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با فضل خدای سبحان و با همکاری استادان و پرسنل زحمتکش و متعهد خود توانسته است بستر مناسبی برای ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای علاقمندان به تحصیلات دانشگاهی کشور بالاخص استان جوان البرز فراهم آورد. تمامی سعی و تلاش دست اندرکاران اداره این دانشگاه بر این است که با بهره‌گیری از تمامی توان خود و با آماده سازی امکانات و تجهیزات علمی لازم اعم از کتاب، مجله، آزمایشگاه، کارگاه و ... زمینه خودسازی و خودباوری و همچنین رشد علمی و آموزشی دانشجویان را فراهم آورده و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ایجاد فضای فرهنگی مناسب، بسترساز گسترش شعائر اسلامی و اخلاقی و ارتقاء سطح آگاهی های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی دانشجویان همگام با پیشرفت عملی و آموزشی باشد.

به حول و قوه الهی این واحد دانشگاهی یکی از واحدهای موثر کشور بویژه استان البرز در پرورش و ارتقای نیروی انسانی متخصص و فرهیخته ، دین مدار، کارآمد، مسئولیت پذیر ومتعهد به آرمان های نظام جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف علوم و فنون است و با اتکال به ذات بی همتای پروردگار در ادامه این راه با بررسی مستمر نیازهای نظام و اقشار مختلف، جهت هدف­مند نمودن عرضه دانش تخصصی دانشگاهی و مهارت­های کاربردی و کارآفرین مورد نیاز در عرصه ملی و فراملی؛ به ارائه آموزش­های مورد نیاز نظریه­پردازی و اندیشه­سازی در عرصه علوم و معارف مختلف به منظور تأمین نیازهای فکری کشور در جهان معاصر پرداخته و به تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی مورد نیاز جامعه همت گماشته است.

از آنجایی که در دین مبین اسلام انسان به سبب وجود روح ارزشمند و الهی خود حائز اهمیت خاصی است لذا مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تلاش نموده اند که با ارج نهادن به منابع انسانی به عنوان باارزش‌ترین عنصر سازمانی، به شناسایی و بهره­مندی از نخبگان پرداخته و با آماده سازی شرایط مناسب از قبیل  کوشش در بهبود شیوه­های پاسخ­گویی به نیازها و خواسته­های مخاطبان، بهره­گیری از روش­ها و فن­آوری­های نوین و روزآمد و قالب­های مؤثر به حفظ و تقویت صفات ممتاز و متمایز دانشگاه و رشد و  بهینه­سازی و کارآمد سازی علمی و فرهنگی جامعه کمک نمایند.

لذا ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید(94-93) از درگاه پروردگار سبحان توفیق روزافزون خدمت به تمامی دانشگاهیان بویژه در این واحد دانشگاهی را مسئلت نموده و با تشکر از همکاران دلسوز و متعهد خویش امید آن دارم که با شناخت بیش از پیش نقاط ضعف و قوت و تمرکز بر نقاط قوت به عنوان یکی از دانشگاه های تاثیرگذار و موفق در عرصه تحصیلات عالی کشور خدمت نماییم.

در پایان از درگاه ایزد منان برای دانشجویان متدین و آزاداندیش دانشگاه، خصوصا عزیزانی که امسال به این مجموعه عظیم علمی و فرهنگی پیوسته اند، بهروزی، سعادت و توفیق الهی خواستارم.

دکتر بهروز میرزا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج