در ایام تعطیلات نوروز امسال واحد کرج میزبان بیش از 230 میهمان نوروزی بود

۲۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۴ کد : ۵۴۱ اخبار دانشگاه
در ایام تعطیلات نوروز امسال واحد کرج میزبان بیش از 230 میهمان نوروزی بود
در ایام تعطیلات نوروز امسال  واحد کرج میزبان بیش از 230 میهمان نوروزی بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بنا به اعلام ستاد اسکان نوروزی این دانشگاه، در نوروز 1395 واحد کرج میزبان 237 نفر میهمان بوده است.

دکتر امیربابک مرجانی معاون اداری و مالی واحد کرج با اعلام این خبر افزود: ستاد اسکان نوروزی واحد کرج با تجهیز 15 کلاس درسی با امکاناتی همچون: موکت و فرش، یخچال، تلویزیون با آنتن دیجیتال، اینترنت رایگان، میزغذاخوری، سرویس خواب و بهداشتی، اجاق گاز، ماکروویو و امکانات رفاهی دیگر پذیرای 44 خانواده در طول ایام تعطیلات نوروزی امسال بوده است.

وی افزود در طول این ایام همچنین از میهمانان واحد کرج پذیرایی نیز به عمل آمد.

لازم به ذکر است شهر کرج علاوه بر داشتن آب و هوای دلپذیر کوهپایه ای به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود راه ارتباطی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور بوده و لذا اکثر مسافران نوروزی برای رسیدن به شهرهای مورد نظر خود از کرج عبور می کنند و بنا به ادعای شهرداری کرج راه نوروز از کرج می گذرد.

نظر شما :