به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی: صعود یک روزه تیم انجمن کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به قله سهند

۰۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۷ کد : ۵۸۹ اخبار دانشگاه
به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی:  صعود یک روزه تیم انجمن کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  به قله سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تیم انجمن کوهنوردی این واحد دانشگاهی به سرپرستی علیرضا کاتوزیان و به همراهی کیوان پهلوان، پیمان پالیزگیر و دکتر محسن گلستانی به قله 3720 متری سهند صعود کرد.

این صعود یک روزه  از ساعت 20/8 صبح روز پنجشنبه 30 اردیبهشت ماه سال جاری از مراغه آغاز شد و تیم واحد کرج پس از صعودی خوب در ساعت 11 صبح پرچم دانشگاه آزاد اسلامی را بر فراز قله سهند به اهتزاز درآوردند.

گفتنی است بازگشت از قله تا ساعت 2 بعداز ظهر همان روز ادامه داشت.

علیرضا کاتوزیان دبیر انجمن کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اعلام این خبر افزود:  این انجمن هفته گذشته نیز به همراه تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج صعودی موفق به ارتفاعات آدران را انجام دادند.

نظر شما :