حضور مردم و خانواده های شاهد شهرستان کرج بر مزار شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۰۸ مهر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۱ کد : ۵۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، همزمان با هفته دفاع مقدس و به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدا همایش پیاده روی خانوادگی از کنار مزار شهدا مسجد جامع رجایی شهر تا مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور جمعی از خانواده های شاهد و عموم مردم همیشه در صحنه کرج برگزار گردید.

در این مراسم معنوی که با حضور چشمگیر مردم همراه بود، شرکت کنندگان در مراسم با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی با قرائت فاتحه و نثار شاخه های گل یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس و جانفشانی ها و دلاوری های این سرافرازان تاریخ ایران اسلامی را گرامی داشتند.

همچنین مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با حضور در مراسم میزبان خانواده های معظم شهدا و مردم شهیدپرور شهرستان کرج بودند و هوشنگ نظری مدیر روابط عمومی این واحد دانشگاهی از سوی هیأت رئیسه، استادان، کارکنان ودانشجویان ضمن سخنانی با سرودن شعری در گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس از حضور مردم همیشه در صحنه و خداجوی شهرستان کرج تقدیر و تشکر نمود.

گفتنی است در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رضایی امام جماعت مسجد جامع رجایی شهر نیز سخنانی در بیان جایگاه رفیع شهدای اسلام بویژه شهدای دفاع مقدس بیان کرد. وی در بخشی از سخنان خود گفت: امروز ما هرچه داریم به برکت وجود شهدا و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر است که با همه وجود به دفاع از مرزها و جان و مال و ناموس مردم پرداختند و هرچه در توان داشتند به نمایش گذاشتند و ما نباید در فراز و نشیب زندگی شهدا را فراموش کنیم.

لازم به ذکر است این مراسم با نثار فاتحه و صلوات بر روان پرفتوح شهدا و با پذیرایی از حاضرین به پایان رسید.

نظر شما :