دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج جوان برتر استان البرز شد

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۳ کد : ۶۰۶ اطلاعیه ها
دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج جوان برتر استان البرز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به مناسبت بزرگداشت هفته جوان از سوی استانداری البرز، آیین تقدیر جوانان نخبه استان البرز برگزار شد. در این مراسم از نینا همتی زاده دانشجوی مقطع دکترای تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوان جوان برتر استان تقدیر شد. همچنین به همین مناسبت مسابقه دارت نیز در حاشیه این مراسم به همت اداره کل ورزش و جوانان استان و اداره کل بانوان و خانواده استانداری البرز و شورای شهر در محل پارک بانوان برگزار شد. بی بی عصمت سرفرازی مشاور استاندار و مدیر کل بانوان و خانواده استانداری البرز در این مراسم ضمن اهمیت قشر جوان در جامعه تصریح کرد: «جمعیت جوان موجب پویایی و بالندگی هر جامعه ای است.»

وی همچنین غلبه برچالش ها و مسائل و مشکلات در عرصه های مختلف جامعه را در گرو بهره گیری از سرمایه عظیم جوانان با ایجاد فرصت های برای ورود به عرصه برنامه ریزی و مدیریتی دانست. در این مراسم همچنین از تعدادی از جوانان نخبه استان البرز نیز تقدیر شد.