دکتر مهران روح نیا دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مولف یکی از سرفصلهای دایره المعارف مجموعه ELSEVIER

۲۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۹ کد : ۷۶ اخبار دانشگاه

دکتر مهران روح نیا دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به سفارش  ELSEVIER به عنوان مولف یکی از سرفصلهای این مجموعه با عنوان : WOOD Acoustic Properties انتخاب شد  که پس از یک سال تلاش و همکاری پیوسته با تیم تحریریه، داوری و ویرایش، هم اکنون نشر علمی ایشان در پایگاه Science Direct به عنوان یکی از مقالات مرجع در مجموعه نوین و ارزشمند Reference Module in Matrrials Science and Materials ENGINEERING نمایه شده و در دسترس قرار دارد.

پودمان مرجع علوم و مهندسی مواد Reference Module in Materials Science and Materials Engineering  که از ابتدای سال 2016 میلادی به صورت آنلاین در پایگاه science Direct نمایه و در دسترس قرارگرفته، به محققین کمک خواهد نمود تا به طور فزاینده ای به متون بین رشته ای مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند. این پودمان جدید مرجع، تلفیقی از بزرگترین مقالات پیشگام و متون مرجع می باشد که به صورت یک ابزار نوآورانه و کارآمد در پایگاه Science Direct قرار گرفته است. محتویات این مجموعه همواره توسط هیات تحریریه، بازنگری و به روزرسانی می شود تا پژوهشگران به طور پیوسته از آخرین پیشرفت های علمی آگاه و بهرمند باشند. محتوای پودمان مرجع علوم و مهندسی مواد، شامل پیش از 2500 عنوان مقاله مرجع (Reference Articles) و در بر گیرنده تمامی فصول علمی بروز رسانی یا صحه گذاری شده از دائره المعارف های وزینی همچون دائره المعارف علوم و تکنولوژی مواد است که قبل تر توسط ELSEVIER منتشر شده بود. طبق گواهی ELSEVIER هریک از مقالات مرجع مندرج در این مجموعه، یک مقاله مروری " Review Paper " تلقی می شود که در بر گیرنده آخرین دستاوردهای  علمی آن شاخه علمی است.