درخشش دانش‌آموزان سمای کرج در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

۲۲ تیر ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۵ کد : ۸۷۵ اطلاعیه ها
دانش آموزان دبستان های سما واحد کرج در آزمون تیزهوشان افتخارآفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آزمون تیزهوشان ویژه پایه ششم دبستان همه ساله به منظور استعدادیابی در آموزش و پرورش برگزار می‌گردد که با اعلام نتایج به صورت سراسری از طریق آموزش و پرورش استان ها اسامی راه یافتگان به مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی اعلام می گردد.

در مدرسه ابتدایی دخترانه سمای کرج امسال دانش آموزان آذین محمدی، پانیا نوری، ساغر کرکودی، فاطمه آزادی، هانیه شاه‌محمدی و آیدا ناصربخت جزو پذیرفته شدگان این آزمون ها بودند.

همچنین در مدرسه پسرانه سمای کرج نیز کوروش افشین جو دانش آموز پایه ششم در دو آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان - تیزهوشان و مدارس نمونه دولتی سال تحصیلی ۹۵-۹۶ پذیرفته شد.

پذیرش این دانش آموزان در آزمون های مذکور افتخاری دیگر برای مدارس سمای کرج را رقم زد.

( ۳ )