بازدید اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرج از شرکت پنها

۳۰ تیر ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۶ کد : ۸۸۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خانم دکتر زهره محمدی ، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد، روز دوشنبه در تاریخ 28/4/95 جمعی ازاعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان رشته های مهندسی مکانیک، مواد و متالورژی، صنایع و ... دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از شرکت پنها (پشتیبانی و نوسازی بالگرد های ایران) بازدید کردند. دکتر محمدی، ضمن رساندن آرزوی توفقیق روز افزون ریاست واحد، جناب آقای دکتر میرزا، به پرسنل شایسته شرکت پنها و ابلاغ آمادگی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج جهت همکاری علمی و معنوی با این شرکت، ضمینه ای ایجاد همکاری را که شامل معرفی اختراعات اعضا و امکان سنجی استفاده از این اختراعات در صنعت هوا و فضا راطبق نظر کارشناسان حاضر در بازید مثبت ارزیابی کردند.

در این بازدید جناب آقای مهندس رزاقی از اساتید گروه مهندسی مکانیک واحد کرج و از کارشناسان شرکت پنها، جناب آقای مهندس قضاتی از کارشناسان برجسته شرکت پنها و جناب آقای کاپیتان میر آفتاب سر خلبان هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت ارائه توضیحات و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با روند تعمیرات اساسی هلیکوپتر های مختلف که در این مرکز صورت میگیرد، دانشجویان را همراهی کردند.

ابتدا جناب آقای کاپیتان میر آفتاب توضیحاتی از تاریخچه شرکت و اطلاعاتی درباره انواع هلیکوپتر های نظامی و غیر نظامی، دسته بندی آن ها، کاربرد ها و ... به دانشجویان ارائه دادند.سپس با همراهی مهندس رزاقی و مهندس قضاتی بازدید از کارگاه ها آغاز گردید. در این بازدید 5 ساعته دانشجویان واحد کرج ازکارگاه تعمیرات گیربکس های هلیکوتر های سبک و سنگین، خط تعمیر و مونتاژ هلیکوپتر بل-212 و بل-214، آشیانه تعمیرات هلیکوپتر های سنگین همچون بوئینگ اچ-47 شنوک و میل 17 4، باند پرواز شرکت پنها ، کارگاه تعمیرات ملخ (blade)، کارگاه کالیبره کردن ملخ و بازدید از موزه شرکت پنها و آشنایی با دستاورد های این شرکت طی سالیان اخیر بازدید داشتند. در هر مرحله، بازید با پرسش و پاسخ دانشجویان و مسئولین به پایان رسید. و در نهایت بازدید کنندگان با اهدایی شرکت پنها که شامل تالیفات ارزشمند کارشناسان این شرکت بود بدرقه شدند. از کلیه کسانی که در این بازدید  ما را همراهی کردند تشکر میشود.