نامیرای صادق کرمیار در یازدهمین نشست کتاب ماه دانشجویان ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بررسی می شود

۲۰ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۶ کد : ۹۲۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در ادامه سلسه نشست های کتاب ماه دانشکده ادبیات و زبان های خارجی واحد کرج این بار صادق کرمیار با کتاب نامیرا موضوع بحث نشست ماه این دانشگاه می باشد.

دکتر ماه نظری رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجی با بیان این مطلب گفت: کتاب نامیرا از جمله کتاب های مهمی است که مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری بوده است و توجه اندیشمندان و نویسندگان فراوانی را به خود جلب کرده است.

وی ضمن دعوت از علاقمندان به مباحث ادبی برای حضور در این نشست، مطالعه این کتاب را نیز به دانشجویان وعلاقمندان توصیه کرد.

لازم به ذکر است این نشست که با همکاری حوزۀ هنری استان البرز برگزار می شود با حضور جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در تاریخ دوشنبه  بیست و پنجم مردادماه سال جاری، ساعت ۱6 در محل سالن شهید باهنر این دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار خواهد شد.