قله 7134 متری لنین در قرقیزستان زیر پای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۲ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۳ کد : ۹۲۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، سهند جمشیدی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور در تیمی ۴ نفره از کوهنوردان کشورمان با شرکت در فستیوال صعود مشترک جوانان آسیا بر روی قله ۷۱۳۴ متری لنین در کشور قرقیزستان در مردادماه امسال این قله را فتح کردند.

احمد مسلمان مدیر امور ورزشی واحد کرج با بیان این مطلب افزود: «این تیم به سرپرستی خسرو جمشیدی و حضور سه نفر از اعضای سابق تیم ملی امید؛ مهدی بیگدلی، محمدجواد اله‌یارنژاد و سهند جمشیدی در مدت یک ماه تلاش، صعود خود را بر روی این کوه بلند در منطقه پامیر انجام داد.»

تیم ایران موفق ترین تیم کمپ جوانان آسیا در قرقیزستان معرفی شد

مسلمان در ادامه گفت:«فدراسیون کوهنوردی قرقیزستان بخاطر وقت شناسی، سرعت عمل و شیوه صحیح هم هوایی تیم اعزامی کشورمان را بهترین تیم حاضر در منطقه معرفی کرد و از فدراسیون ایران بابت آموزش صحیح کوهنوردان در صعودهای بلند مورد تقدیر نمود.»

وی ادامه داد: «این صعود،  در جلسه سالیانه اتحادیه کوهنوردی آسیا که در نپال به عنوان بهترین صعود با شیوه ای امن و مناسب معرفی خواهد گردید.»