برگزاری فینال مسابقات فوتبال قهرمانی دسته دو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد کرج

۲۷ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۴ کد : ۹۳۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، احمد مسلمان حقیقی اعلام کرد مسابقات فوتبال قهرمانی دسته دو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از 21/5/95 با حضور 8 تیم در دو گروه 4 تیمی به میزبانی واحد کرج انجام پذیرفت که در پایان این رقابتها  تیم های استانهای هرمزگان ، آذربایجان شرقی و مازندران به ترتیب اول تا سوم شدند.

مدیر ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت : در مراسم پایانی این دوره از مسابقات که با حضور مسئولین واحد کرج ، نماینده معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی و ناظرین سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد به تیم های برتر هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.وی افزود :در این برنامه  عبدالعظیم عزیزخانی معاون مدیرکل ورزش قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی از میزبانی خوب و شایسته واحد کرج تقدیر کرد.

مسلمان حقیقی ضمن تقدیر از تمام بخشهایی که با آن حوزه در جهت هر چه با شکوه تر برگزار شدن این مسابقات ، تعامل صمیمانه ای داشته اند تشکر کرد و گفت به طور ویژه باید از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، روابط عمومی  ، حراست ، امور مالی و اداری و نیز از کمیته داوران فدراسیون فوتبال تقدیر و تشکر کنم.

وی گفت : مسابقات فوتبال قهرمانی دسته سه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز از تاریخ 6/6/95 به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار می گردد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز

( ۱ )