مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی البرز : ضیافت اندیشه با تقویت بنیه علمی و فرهنگی اساتید، آنها را در یک مدار همفکری عمومی برای خدمت به جامعه دانشگاهی قرار می دهد

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۱ کد : ۹۷۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، حجت الاسلام والمسلمین امن الله فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن توضیحاتی به سئوالات مطرح شده در خصوص طرح ضیافت اندیشه پاسخ داد.

حجت الاسلام فرید در خصوص معرفی کلی طرح ضیافت اندیشه اساتید گفت: این طرح توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و نهاد رهبری تدوین و تصویب شده که واحدها موظف هستند آنرا توسط نهادهایی که در هر دانشگاه مستقر می باشند اجرا نمایند و هدف از آن: 1-ارتقاء سطح علمی و جایگاه استاد2-ارتقاء دانش افزایی و بصیرت افزایی در بین اساتید 3-ایجاد یک فضای علمی و گفتگو محور در بین اساتید 4- بسترسازی برای شکوفا کردن استعدادهای موجود می باشد. لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی کرج ششمین دوره ضیافت اساتید را اجرا می نماید.

حجت الاسلام فرید افزود: این طرح در دو حوزه آموزشی و فرهنگی اجرا خواهد شد که در حوزه آموزشی با صلاحدید مسئول نهاد و نیاز مجموعه دو رشته از رشته های موجود ابلاغی توسط استادان برجسته ارائه می شود و در حوزه فرهنگی تشکیل کرسی های آزاد اندیشی، هم اندیشی اساتید، جلسات سخنرانی، پخش فیلم و موارد دیگر ارائه می گردد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای استان البرز در خصوص نحوه و زمان ثبت نام در این طرح گفت: تاریخ شروع دوره جدید این طرح از 13/6/ 95 آغاز و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت که در روز سیزدهم شهریور مراسم افتتاحیه و در اواخر شهریور مراسم اختتامیه برگزار خواهد شد.

وی استقبال اساتید از این دوره را چشمگیر عنوان کرد و گفت: تعداد 105 نفر از استادان تا کنون در این طرح شرکت کرده اند که اساتید طبق تقسیم بندی کلاس های متعدد ، در این طرح حضور خواهند داشت.

وی در خصوص فعالیت های ارائه شده در این طرح گفت: این فعالیت ها عبارتند از: استفاده از اساتید برجسته کشوری با موضوعات مختلف، پخش کلیپ های متنوع فرهنگی، پخش فیلم، برگزاری کلاس های متعدد در موضوعات متنوع ، و برگزاری کارگاه های یک روزه در بیرون از دانشگاه.

حاج آقا فرید با توصیه هایی به استادان برای شرکت در این طرح خاطرنشان کرد: بنده به عنوان عضوی از مجموعه دانشگاه به اساتید محترم چند نکته را متذکر میشوم: اول اینکه: از اساتیدی که توسط دفتر نهاد مرکزی اعزام شده اند نهایت استفاده و بهره مندی را داشته باشند. ثانیا: در تمامی برنامه های آموزشی و فرهنگی حضور فعالانه و منظم داشته باشند و دیگر اینکه در تمامی کلاس های آموزشی به طرح مباحث مطلوب و ایجاد فضای گفتگو کمک شایانی داشته باشند.

وی در پاسخ به این سئوال که میزان کارایی این طرح در خصوص غنی سازی فرهنگی دانشگاه ، مبارزه با تهاجم فرهنگی و به طور کلی مهندسی فرهنگی در جامعه کنونی چقدر است؟ گفت:  یکی از مسائل مهمی که مقام معظم رهبری سالانه به آن تأکید فراوانی دارند حضور ارزشمند اساتید در عرصه های آموزشی و فرهنگی است اجرای طرح های بزرگ همچون ضیافت اندیشه باعث تقویت بنیه علمی و فرهنگی اساتید شده و در یک مدار همفکری عمومی قرار گرفته که توسط آن به جامعه دانشگاهی در همه حوزه ها خدمات ارزنده ایی ارائه می گردد اساتید محترم همان افسران جنگ نرم هستند که می توان توسط آنان بسترسازی و نیرو سازی فرهنگی در دانشگاه را محقق ساخت.

وی همچنین با اشاره به وضعیت کنونی مسلمانان در جهان و پنهان شدن چهره واقعی اسلام در پشت نقاب مدعیان دروغین مسلمانی مانند داعش ، طالبان و نقش اساتید دانشگاه در برداشتن نقاب از چهره نفاق و دروغ گفت: اساتید همچون دیگر اقشار دارای وظایف و رسالت های مختلفی می باشند .1-شناختن اسلام ناب و شناساندن آن به قشر فرهیخته دانشجو 2- پاسخگو بودن به همه شبهات موجود در عرصه سیاسی و فرهنگی در داخل و خارج از کشور 3- گفتمان سازی فرهنگ اسلام و مقاومت در بین دانشجویان و اساتید 4- تشکیل حلقه‌های گفتگو و تبدیل آن به یک جریان سازی ناب که بر طبق آموزه های وحیانی و عقلانی حرکت می کنند.

وی در پایان اظهار داشت: بر خود لازم می دانم از همکاری مسئولین دانشگاه علی الخصوص ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج جناب آقای دکتر میرزا تقدیر و تشکر نمایم همچنین از جنابعالی که در جهت انعکاس به موقع فعالیت های فرهنگی فعال هستید نیز صمیمانه تشکر می کنم.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز

( ۱ )