گرامیداشت شهدای مدافع حرم و پاسداشت طبیعت و قله دماوند با: صعود تیم کوهنوردی واحد کرج به قله دماوند

۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۱ کد : ۹۹۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و پاسداشت طبیعت و قله دماوند، انجمن کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در نخستین روزهای مهرماه سال جاری به قله دماوند صعود می کند.

احمد مسلمان با بیان این مطلب افزود: «اولین صعود به همراه سرپرست فنی تیم علیرضا کاتوزیان در روزهای اول تا سوم مهرماه سال جاری انجام خواهد گرفت که با توجه به ویژگی خاص قله دماوند و جایگاه ارزشی این قله نسبت به صعود در پاییز طبق آیین نامه فدراسیون جهانی کوهنوردی، برای صعودکنندگان حکم صعود و معادل سوم کشوری صادر می شود.»

مدیر امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن اعلام این خبر افزود: «این صعودها علاوه بر انرژی بخشی و روحیه سازی ورزشکاران، مشوقی برای حضور علاقمندان در این گونه برنامه های ورزشی و ترویج فرهنگ ورزشی در بین جوانان و بویژه دانشجویان خواهد بود.»

مسلمان از دیگر برنامه های این انجمن را در نیمسال تحصیلی جاری صعود به قله های هزاربند، توچال، پهن حصار، سوتک، پورا، پیله کوه، دره شاپور، منطقه ولیان(آجین دوجین)، نمایشگاه کوهنوردی و کلاس های آموزشی کوهنوردی و سنگ‌نوردی برشمرد.

مدیر امور ورزش واحد کرج ضمن تاکید بر توسعه ورزش عمومی و همگانی افزود:«مدیریت امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اعلام آمادگی کامل از تمامی دانشجویان علاقمند به ورزش برای شرکت در برنامه های ورزشی مانند کوهپیمایی، کویرنوردی، جنگل نوردی و ... دعوت می کند.»

وی افزود:«این دانشجویان می توانند با مراجعه به مدیریت امور ورزش واقع در طبقه اول ساختمان اداری برای شرکت در فعالیت های ورزشی مذکور ثبت نام نمایند.»

علیرضا کاتوزیان دبیر انجمن کوهنوردی واحد کرج نیز با اشاره به اینکه پیش از انجام هر صعود، تیم صعود کننده تمریناتی جهت آماده سازی و هم هوایی انجام می دهد، گفت:« پیش تر نیز در صعود ویژه آقایان به قله توچال با ارتفاع ۳۹۷۳متری در روز ۱۷ شهریور ۹۵، به همراه تیمی متشکل از آقایان حسین ثمودی- کیوان پهلوان- محسن گلستانی- مجید طلایی -مرتضی نصیری و فراز کاتوزیان صعود موفقی را انجام دادیم.»