صاحب امتياز: دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج، انتهاي رجائي شهر، تقاطع بولوار موذن و استقلال، كدپستي 313-31485 ، كرج، ايران تلفن:9-02614418146 نمابر: 02614418156

صفحه اصلی اهداف و قوانین هیات تحریریه راهنمای تدوین مقالات آبونمان راهنمای ارسال مقالات آرشیو فصلنامه تماس با ما

جستجو سریع

Journal of the Iranian Chemical

اهداف و قوانین

فصلنامه علوم ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با هدف اشاعه و انتشار مقالات و دستاوردهای پژوهشی در زمینه های مختلف تربیت بدنی و علوم ورزشی و نیز کمک به توسعه و اعتلای دانش درهمه زمینه های تربیت بدنی و نیز فراهم نمودن زمینه مناسب برای تبادل افکار و اطلاعات میان مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور در رشته های مرتبط دانشگاه انتشار یافت.

این نشریه به صورت فصلنامه با امتیاز علمی – پژوهشی با درجه ISC در گرایش های مختلف تربیت بدنی و علوم ورزشی به زبان فارسی چاپ می شود. در این نشریه مقالاتی چاپ می شود که نتایج پژوهش های بنیادی ، کاربردی و توسعه ای در حوزه های مختلف علوم ورزشی گنجانده شده باشد. محققین گرامی لازم است به نکات زیر توجه شود:

مقاله به زبان فارسی روان، ساده و شیوا نگاشته شده باشد.

مقالات روی کاغذ A4با ابعاد 28×21 سانتیمتربا رعایت 5/1 سانتیمتر حاشیه بالا و پایین و 1 سانتیمتر حاشیه راست و چپ و یک خط در میان با قلم نازنین(B) سیاه فونت 12و چکیده انگلیسی با قلم Times New Romanتایپ شده و تعداد صفحات آن حداقل 10 و حد اکثر 15 صفحه به قطع نشریه (17×24) باشد.

مقالات ارسالی در چهار نسخه ( یک نسخه با مشخصات کامل پژوهشگر یا پژوهشگران و سه نسخه کپی بدون ذکر مشخصات) تهیه و به همراه CDمربوط در محیط Word    به دفتر نشریه   و یا به آدرس http://sportsrc.ir ارسال گردد.

مقاله ارسالی قبلا در هیچ نشریه ای (داخلی، ملی، بین المللی) چاپ نشده باشد و همزمان نیز به نشریه های دیگری فرستاده نشده باشد.

پذیرش اولیه مقاله بر عهده نشریه است که پس از داوری ، صلاحیت انتشار آن با تایید هیات تحریریه به صورت مکتوب از طریق آدرس پستی یا از طریق آدرس الکترونیک به نویسنده اعلام خواهد شد.

هیات تحریریه فصلنامه در قبول یا رد و همچنین حذف و یا اصلاح مقاله های رسیده آزاد است و مقاله های رسیده پس فرستاده نخواهد شد.

مسئولیت صحت مطالب هر مقاله بر عهده نویسنده یا نویسندگان آن است.