اخبار خرداد  ماه سال 93                                                                 بازگشت به صفحه نخست

فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند

بازدید دانشگاه بیروت از تونمندی ها و ظرفیت های علمی، پژوهشی و بین المللی واحد کرج

بازدید نمایندگان دانشگاه بیروت از توانمندی ها و امکانات علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج

با پیگیری های به عمل آمده از سوی معاونت امور بین الملل دانشگاه آزاداسلامی و به منظور آشنایی با ظرفیت ها و پتانسیل های علمی، پژوهش و آموزشی آکادمیک دانشگاه آزاد اسلامی، نائب رئیس و هیأت همراه دانشگاه آمریکایی بیروت از واحد کرج به عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

در این بازدید دکتر حسن دیاب، نائب رئیس دانشگاه بیروت در امور همکاری های منطقه ای، سامی غریافی مشاور وی و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی از دانشکده ها، آزمایشگاه ها، کارگاه ها، کتابخانه ها، نمایشگاه و سالن اجتماعات واحد کرج دیدن کردند و با مدیران و معاونان این واحد دانشگاهی به گفتگو نشستند.

لازم به ذکر است این هیأت بازدید کننده ضمن جلسه ای با دکتر سیدجواد انگجی ، معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی، به بررسی موقعیت های همکاری فیمابین پرداختند .

دکتر دیاب در پایان این بازدید فعالیت های آکادمیک واحد کرج را در سطح عالی و تعهد این واحد دانشگاهی به تضمین کیفیت علمی را موجب مباهات بیان کرد و اظهار امیدواری نمود در حوزه آموزشی و تبادل استاد و دانشجو همکاری مستمر و طولانی با دانشگاه آزاد  اسلامی صورت بگیرد.

وی با بیان رتبه جهانی 250 دانشگاه بیروت و توانمندی های بالای علمی، آمادگی این دانشگاه را برای انجام تحقیقات و ایجاد گروه های مشترک، برگزاری دوره های مجازی و سایر همکاری ها اعلام نمود.

برگزاری آزمون سراسری  دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کرج

همزمان با سراسر کشور، آزمون سراسری دانشگاه های دولتی  طی دو روز متوالی از صبح روز پنج شنبه 5 تیرماه در 3 حوزه امتحانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آغاز و تا ظهر روز جمعه 6 تیرماه ادامه داشت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حالی میزبان بیش از 2800 داوطلب دختر و پسر بود که آزمون ورودی دانشگاه های دولتی در سراسر کشور برگزار شد.

لازم به ذکر است ستاد برگزاری آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تشکیل جلسات متعدد جهت تسهیلات رفاهی مکان هایی را برای پذیرایی از خانواده های داوطلبان در داخل دانشگاه در نظر گرفته بود که با توجه به گرمای هوا خانواده ها به داخل  دانشگاه هدایت و ضمن استفاده از فضای  سبز دانشگاه و استراحت در این فضا با شیرینی و شکلات و شربت پذیرایی شده و با مطالعه بروشورهای مربوطه رشته ها، فضای آموزشی، امکانات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و نیز با دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بیشتر آشنا شدند.